Vetvermindering

Zwembandjes, een zwangerschapsbuik, zadeltassen of borstvorming bij mannen. Enkele voorbeelden waarin er sprake is van overtollig vet op bepaalde plekken en waar men zich vaak aan stoort. Ook zullen velen zich herkennen in het feit dat vet verliezen steeds lastiger wordt naarmate je wat ouder wordt. Herken jij je hierin? Dan is Lipo Sculp wat voor jou!

Juchheim Cosmetica

Juchheim Cosmetica is een merk dat in Duitsland al erg populair is met hun crèmes voor vet -en cellulite vermindering. Lipo Sculp is er hier één van.

Ondertussen hebben wij ook al vele cliënten mogen insmeren met deze crèmes en tot onze grote verbazing hebben we al vele verbluffende resultaten mogen zien.

Wat doen deze crèmes precies?

Lipo Sculp richt zich met name op vetvermindering. ByeByeCellulite focust zich met name op structuurverbetering en huidversteviging. De samenstelling van de producten en de gebruikte concentraties van de ingrediënten geeft beide crèmes hun unieke eigenschappen.

De producten bevatten actieve ingrediënten als:

  • Nicotinamide (vitamine B3), fisetine, tijgergras & cafeïne voor stimulatie van de doorbloeding.
  • Fisetine voor het verkleinen van de vetcellen.
  • Carnitine, verschillende aminozuren, extract uit bessen & cafeïne voor vetafbraak (lipolyse)
  • Co-enzym A voor activatie van vetzuren.
Hoe werkt het?

Carnitine en cafeïne zorgen voor de afbraak van vet, lipolyse genoemd. Uit de lipolyse komen vetzuren vrij. Co-enzym A bindt zich vervolgens aan deze vetzuren. De vetzuren worden hierdoor geactiveerd, er vindt een chemische reactie plaats. Om deze vetzuren daarna verder te kunnen afbreken moeten ze in de mitochondriën* terecht zien te komen. Dit kan door middel van een speciaal transportmiddel: carnitine. In de mitochondriën worden deze vetzuren vervolgens omgezet naar energie. Energie die bijvoorbeeld nodig is voor het bewegen van de spieren.

*Mitochondriën zijn de energiefabriekjes van je cellen en bevinden zich in bijna al je lichaamscellen.

De vermindering van vet en de verkleining van vetcellen zorgt voor het minder zichtbaar worden van cellulite. Bovendien zorgt het voor omvangvermindering! De stimulatie van de doorbloeding zorgt daarnaast voor een betere toevoer van voedingsstoffen en een betere afvoer van afvalstoffen in de huid. Resultaat: een verbetering van de huid conditie en een egalere huid.

Bovendien is de crème op 100% natuurlijke basis, dierproefvrij, parabenen- en paraffinevrij en bevat het geen hormonen of minerale oliën.

Wil jij voornamelijk vetvermindering op bepaalde plekken?

Ga dan voor de Lipo Sculp! Deze crème werkt het mooist op plekken waar nog wat meer vetweefsel zit dan gewenst, maar waarbij de huid en onderliggende weefsels wel glad zijn. Ideaal voor de buik, benen en armen. Ook is deze crème goed in te zetten bij borstvorming bij mannen.

Stoor jij je voornamelijk aan een onregelmatige huidstructuur en lichte huidverslapping?

Dan is de ByeByeCellulite wat voor jou! De huid zal door deze crème strakker, egaler en steviger worden. Daarnaast geeft deze crème ook mooie resultaten bij het verbeteren van striae en omvang reductie.

Hoe werkt het smeren?

Afhankelijk van de mate van vetweefsel of cellulite raden wij een startkuur van 3 maanden aan. Je brengt de crème dagelijks s ’ochtends en s ’avonds aan op het aangedane gebied. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, kan de frequentie van het aanbrengen worden afgebouwd. Om het resultaat te behouden, adviseren wij om de crème 2 tot 3 keer per week te blijven gebruiken.

In het begin zal de huid na het aanbrengen van de crème rood worden en warm aanvoelen. Je voelt echt dat de huid geactiveerd wordt. Binnen enkele uren zie je vaak al direct een strakkere en gladdere huid en op de langere termijn een steeds verder verbeterende huidconditie en vetvermindering.

Gezien ieder lichaam anders is, varieert de mate van verbetering natuurlijk per persoon en gaat dit bij de één sneller dan bij de ander.

Bestel jouw crème direct via info@dermavisie.nl of maak eens een gratis en vrijblijvende afspraak om te crème te komen testen! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl