Vergoedingen Huidtherapie 2018

Vergoedingen Huidtherapie 2018

Vergoedingen Huidtherapie 2018

Wist u dat veel huidtherapeutische behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed worden door uw zorgverzekeraar,  zonder dat er aanspraak wordt gedaan op uw eigen risico? In het onderstaande bestand ‘Vergoedingen Huidtherapie 2018’ vindt u een overzicht van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

  • Klik hier voor het ‘Vergoedingenoverzicht Huidtherapie 2018’

Let erop dat verzekeringen verschillende voorwaarden kunnen stellen aan de vergoedingen, denk hierbij aan een verwijzing van de huisarts. Daarnaast dient de behandeldaar lid te zijn van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd te staan in het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij Dermavisie voldoen de huidtherapeuten aan deze eisen.

Voor meer informatie over de voorwaarden kunt terecht bij de polisvoorwaarden van de betreffende verzekering. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de genoemde behandelingen vaak alleen vergoed worden indien de klacht gelokaliseerd is in het gelaat en/of de hals.

Welke huidproblemen vallen hieronder?

De vergoedingen gelden bij huidproblemen, als:

  • Acné
  • (Acné-) Littekens
  • Pigmentvlekken
  • Ongewenste Haargroei
Welke behandelingen zijn hierbij mogelijk?

Voorafgaand aan een behandeling wordt altijd eerst een (gratis en vrijblijvend) consult met de huidtherapeut ingepland. Dit is een oriënterend gesprek waarin u uw wensen en verwachtingen kenbaar kunt maken en u wordt voorzien van alle benodigde informatie. Daarnaast wordt uw huid(probleem) geanalyseerd en besproken en is er alle tijd om vragen te stellen. Uiteindelijk zal de huidtherapeute, in samenspraak met u, een persoonlijk behandelplan opstellen. Zo’n behandelplan kan dan bestaan uit bijvoorbeeld: 

Daarnaast zijn er ook nog vele behandelmogelijkheden voor huid(problemen) die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Hiervoor bent u ook altijd welkom bij Dermavisie!

Hoe werkt de betaling?

Na de behandeling worden de kosten voor de behandeling door u afgerekend in de kliniek. Dit kan contant of met de pin. U ontvangt dan de factuur van de betreffende behandeling(en). Deze factuur kunt u vervolgens bij de zorgverzekeraar indienen.

Mocht u vragen hebben over de uw huid(probleem) of de behandelmogelijkheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De tarieven van de behandelingen vindt u hier.

Comments are closed.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl