Sharon neemt afscheid van Dermavisie

Sharon neemt afscheid van Dermavisie

Sharon:

“In de zomer van 2017 ben ik bij Dermavisie begonnen als huidtherapeut en wat vliegt de tijd! Ondertussen zijn we alweer zo’n 1,5 jaar verder en heb ik vele leuke cliënten mogen ontmoeten en mogen helpen bij het verminderen van hun huid- en oedeemklachten.

De afgelopen periode heb ik binnen Dermavisie mogen ervaren dat de medische kant van het vak Dermatologie mij dusdanig aanspreekt, dat ik hier mijn kennis en vaardigheden verder in wil ontwikkelen.

Mijn doel is om de masteropleiding tot Physician Assistant te gaan volgen, waardoor ik straks bepaalde medische handelingen over kan nemen van een dermatoloog.

Ik ben altijd met plezier naar mijn werk gegaan (en nog steeds!) en ben veel ervaring rijker geworden. Bovendien vindt ik het erg leuk om te zien hoeveel Dermavisie is gegroeid de afgelopen tijd. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van heb mogen uitmaken.

Graag zou ik iedereen alvast willen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan mijn fijne tijd hier. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging!”

Liefs,

Sharon

Melanie & Nancy:

“Wij wensen onze fijne en ambitieuze collega heel veel succes met deze pittige studie en wensen haar een geweldige toekomst toe!

We zullen Sharon echt wel missen, we zijn het perfecte team!
Maar uiteraard begrijpen wij deze keuze heel goed en kennen we de capaciteit van onze collega Sharon als geen ander!”

Sharon zal tot 1 juli 2019 werkzaam zijn binnen Dermavisie.

Comments are closed.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl