Schoonheidsbehandelingen

 Schoonheidsbehandelingen bij Dermavisie

Verdienen u en uw huid een oppepper of wilt u gewoon even lekker ontspannen? Door middel van onze schoonheidsbehandelingen reinigen, verzorgen en stimuleren wij de huid voor een stralend resultaat! Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod in gezichtsbehandelingen.


Fresh Up 

Korte oppepper

€ 39,00

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, het manueel uitzuiveren van onzuiverheden en epilatie van de wenkbrauwen. Dit wordt gevolgd door een scrub of een masker met als afsluiting een dagverzorging.

BASIS gezichtbehandeling

Huidverzorgende behandeling

€ 59,00

Bij de DermaVital behandeling wordt er allereerst gestart met een reiniging, een scrub en het manueel uitzuiveren van onzuiverheden. Indien gewenst kunnen we vervolgens epileren, harsen en/of verven. Aansluitend krijgt u een prettige ontspanningsmassage van het gelaat en decolleté, waarna een verzorgend masker en een dagverzorging worden aangebracht.

ZO Skin Health Facial

Huidverbeterde behandeling

€ 49,50

Bij deze gezichtsbehandeling maken we gebruik van de producten van Dr. Zein Obagi, welke hoog geconcentreerde werkstoffen bevatten. De behandeling bestaat uit een reiniging en een scrub, gevolgd door een intensief gezichtsmasker. Tijdens dit masker krijgt u tevens een prettige ontspanningsmassage van gelaat en decolleté.

De Luxe gezichtsbehandeling

Huidverbeterde behandeling

€ 88,00

Bij onze MediSpa behandeling maken we gebruik van de producten van Dr. Zein Obagi, welke hoog geconcentreerde werkstoffen bevatten. Het is een zeer complete behandeling. Zowel uw gelaat, uw decolleté en uw ogen worden tijdens deze behandeling behandeld.

Er wordt gestart met een reiniging en een huidverbeterende enzymatische peeling. Hierna worden onzuiverheden manueel verwijderd. Indien gewenst kunnen we vervolgens epileren, harsen en/of verven. Aansluitend krijgt u een prettige uitgebreide ontspanningsmassage en een intensief masker. Tot slot brengen we een vitamine C serum en cel activerende dag- of nachtverzorging aan.

Losse modules

Vanaf €12,50

U kunt bij ons ook ten alle tijden terecht voor de losse modules:

  • Epileren
  • Harsen
  • Verven
Uitbreidingsmogelijkheden

Stoort u zich aan een vermoeide uitstraling van de ogen of verslapping van de huid?

Dan zijn de aanvullende behandelmodules door middel van NuFACE misschien wat voor u. Hierbij werken we op het liften en verstrakken van de hals, kaaklijn, jukbeenderen en wenkbrauwen en/of de ogen en de mondzone.

NuFACE werkt door middel van microstroom-technologie. De kleine stroomgolven gaan door de huid en de onderhuidse vetlaag heen en komen terecht in de (aan)gezichtsspieren. Hier zorgt het voor een verhoogd energieniveau met als gevolg dat de spierspanning verbeterd. Gezien de huid met deze spieren verbonden is, geeft dit vaak een verstevigend en liftend effect. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

De uitbreidingsmogelijkheden zijn:

NuFACE Plus

€ 19,50

Hierbij wordt er gefocust op de gelaatscontouren. De kaaklijn wordt verstrakt en de jukbeenderen en de wenkbrauwen krijgen een lift.

NuFACE Extra

€ 29,50

Hierbij wordt er gefocust op zowel de gelaatscontouren als de oog –en mondzone. De kaaklijn wordt verstrakt en de jukbeenderen en de wenkbrauwen krijgen een lift. Tevens krijgen de ogen een opener blik en worden de mondhoeken gelift.

NuFACE Deluxe

€ 39,50

Hierbij wordt er gefocust op het liften en verbeteren van de gelaatscontouren en de wenkbrauwen, ogen en mondzone. Tevens maken we hierbij gebruik van de huidverbeterende producten van Dr. Zein Obagi om uw gelaat van een optimale oppepper te voorzien.


Weet u niet goed welke behandeling u moet kiezen, geen probleem. Plan dan een afspraak in bij onze schoonheidsspecialiste en zij zal u naar uw persoonlijke wensen adviseren. 

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl