Pink Ribbon ‘Verwendag’

1 op de 7 vrouwen (en 87 mannen per jaar!) krijgt borstkanker. Dermavisie ziet dit binnen de huidtherapie helaas regelmatig terug bij cliënten die onder behandeling zijn voor de gevolgen van de ziekte en de behandelingen. Wij willen in de maand oktober ‘borstkanker maand’ graag iets voor hen en andere getroffenen betekenen en Pink Ribbon steunen in hun projecten en onderzoeken.

Wij organiseren daarom een speciale ‘verwendag’ voor mensen die getroffen zijn door borstkanker. Een bijzondere dag, waar je lekker jezelf mag zijn en heerlijk mag ontspannen. Een moment waarop je niet met de vreselijke ziekte bezig bent, maar heerlijk mag genieten van een behandeling!

Wat houdt de ‘verwendag’ in?

Op deze dag bieden wij deze mensen een heerlijke gezichtsbehandeling van 45 – 60 minuten aan, bestaande uit: een gezichtsreiniging en een scrub, een gezichtsmasker afgestemd op het huidtype, ontspannende massage van gezicht/decolleté (eventueel aangepast) en een handpakking. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van € 10,- welke geheel aan Pink Ribbon gedoneerd zal worden.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Ben of ken jij iemand die zo’n ontspannende gezicht -en handbehandeling op dit moment erg fijn zou vinden?

Reserveer een plekje via info@dermavisie.nl of bel 024 – 84 82 028.

Wanneer?

Vrijdag 26 oktober van 18:00 tot 21.00

Zaterdag 27 oktober van 9.00 tot 14.00

Inloop spreekuur 

Voel je daarnaast welkom om op vrijdag 26 oktober tussen 16.00 en 18.00 op ons inloop spreekuur langs te komen voor gratis huid -of make-up advies!

Donaties Pink Ribbon

Gedurende de gehele maand oktober zal er een donatie box bij ons aanwezig zijn voor iedereen die een bijdrage zou willen leveren aan Pink Ribbon.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl