permanente make up Nijmegen

permanente make up Nijmegen


Dermavisie voor permanente make up Nijmegen

Veel mensen vinden hun gezicht mooier met een beetje make-up. Zo zijn er bijvoorbeeld veel vrouwen die net iets vollere wenkbrauwen hadden gewild. Of misschien vindt u dat uw ogen niet helemaal tot hun recht komen. Gelukkig kunt u terecht bij Dermavisie voor permanente make up Nijmegen. Wij zetten zowel permanente eyeliners boven en onder, als permanente wenkbrauwen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw wenkbrauwen helemaal aan uw wensen voldoen. Dit doen we door middel van de 3D Hairstroke techniek. Hierbij worden er met pigment hele fijne haartjes nagebootst op de huid om wenkbrauwen op te vullen of in zijn geheel aan te brengen. Het 3D effect en onze aandacht voor de vorm en kleur zorgt voor een natuurlijk resultaat.

Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld een zachte eyeliner toepassen om uw ogen te laten spreken. We letten hierbij goed op de vorm van uw ogen, uw huidskleur en schaduweffecten. Uw wensen zijn natuurlijk het belangrijkst. Wij vinden communicatie met de cliënt erg belangrijk en zullen daarom ook goed luisteren naar wat u precies wilt. Daarnaast leggen wij u precies uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en wat voor resultaat u mag verwachten. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent.

Welke behandelingen met permanente make up Nijmegen zijn er?

Bij Dermavisie bieden we u een natuurlijk resultaat met veilige permanente make up Nijmegen. Naast het zetten van permanente make up kunnen wij nog meer voor u betekenen. Zo zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in licht -en lasertherapie. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld uw rimpels verminderen of ongewenste haren, vlekken of vaatjes verwijderen. Last van storende littekens of striae? Ook dit kunnen we verbeteren!

Dermavisie is er om uw huid gezond en mooi te houden. Ook als u last heeft van acné of andere problemen aan uw huid is de kans groot dat wij een oplossing voor u hebben. Heeft u vragen over onze permanente make up of één van onze andere behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Bij de behandelingen hoort een vrijblijvend consult. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


Veiligheid

De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren bij een grondige inspectie of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen en wettelijke verplichtingen. Door onze uitstekende hygiënische omstandigheden en kwalitatief hoogstaande apparatuur en producten zijn wij in het bezit van het GGD certificaat. Dit is te controleren via de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

imageMilder G.Patienten98

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl