De Huidkliniek en Het Team

De Huidkliniek 

Dermavisie is een kleinschalige kliniek voor huid-, oedeemtherapie en cosmedische behandelingen. Het is in 2007 opgericht door Melanie van Kol en is uitgegroeid tot een moderne huidkliniek met een breed scala aan huidbehandelingen met de nieuwste technieken.

Het team van huidprofessionals heeft ontzettend veel passie voor hun vak. Kennis van de huid en het werken met de meest effectieve en veilige apparatuur vinden wij erg belangrijk! Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat u zich bij Dermavisie welkom en geheel op uw gemak voelt. Ons doel is dat u onze kliniek weer met een glimlach op uw gezicht verlaat!

Wij behandelen dagelijks vele mensen met verschillende huid- en oedeemklachten. Veel van deze behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in huidverjongende technieken en beschikken dan ook over diverse mogelijkheden op dit gebied. Hierbij werken wij alleen duurzaam. Dat wil zeggen dat wij geen injecties inbrengen, maar de huid zelf gaan stimuleren en activeren om meer eigen collageen aan te maken. Met als gevolg dat de huid verstevigd zal worden en blijven.

Naast de behandeling van huidklachten, kunt u bij onze schoonheidsspecialsite ook genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling.

Kom gerust eens langs om te kijken of Dermavisie iets voor u zou kunnen betekenen!


Maak kennis met ons team:
Melanie van Kol

Melanie van Kol

Huidtherapeute
  • Behandeling van de beschadigde- en zieke huid
  • Huidverjonging
  • Lasertherapie
  • Oedeemproblematiek
  • Permanente Make-up
Melanie van Kol

Nancy Kosman

Praktijkondersteuner & Schoonheidsspecialiste
  • Huidverbetering
  • Huidverjonging
  • ZO Productadvisering en begeleiding


Dermavisie staat garant voor kwaliteit!

Om de beste zorg te bieden wordt er binnen Dermavisie uitsluitend gewerkt met geavanceerde behandelapparatuur en therapeutische producten. De kwaliteit wordt gewaarborgd doordat de huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Aan scholing stellen zowel wij als het Kwaliteitsregister Paramedici hoge eisen. Wij volgen de ontwikkelingen in onze sector op de voet door het bijwonen van congressen, cursussen en nascholingsdagen.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl