Cliëntervaringen (voor en na foto’s)

banner-ervaring

Cliëntervaringen
Wij zijn pas tevreden, als onze cliënten dat ook zijn! Lees hieronder verschillende ervaringen van onze cliënten.

ervaring1
Bericht van M. (31/10/2015)
Ervaring: ZO Skin Health, MSP , Permante make up (complete face make over)
Ik heb Complete face MakeOver behandeling gedaan en ben daar super blij mee, de resultaten vind ik verbluffend mijn huid is zo verbeterd en ziet er super goed uit daardoor voel ik mezelf ook weer beter. De producten die ik nu sinds de behandeling ben gaan gebruiken van ZO Skin Health bevallen me ook zeer goed.

ervaring2
Bericht van F. (13/10/2015)
Ervaring: Complete Face Make Over
Ik heb een complete make-over gehad waarbij ik permanente make-up voor mijn wenkbrauwen het belangrijkste vond aangezien ik door een chemokuur al mijn haar ben kwijtgeraakt. Het resultaat is verbluffend, een blote-billen gezicht is echt niet meer nodig. Mijn huid straalt en mijn ogen zijn sprekend dankzij Melanie haar werk. Een aanrader voor iedereen!! (of je nou ziek bent of niet)

 

ervaring3
Bericht van M. (13/10/2015)
Ervaring: Definitief ontharen
Al een hele lange tijd (denk wel 10 jaar) heb ik last van haren in mijn gezicht. De laaste jaren is dit alleen maar erger geworden. Ik heb een aantal maanden geleden mijn laatste(5e) laser behandeling gehad voor mijn overbeharing. Ik ben ontzettend blij dat ik het heb laten laseren, ik werd zelf gek van al het gepluk met de pincet. De stap om het te laten laseren was voor mij heel groot. Ik schaamde me voor de haren en ik was bang voor de behandeling. De behandeling is me 100% meegevallen. Je voelt het wel, maar ik kan het absoluut niet als pijnlijk beschrijven. Het duurt immers ook maar een paar minuten! Ik kan het iedereen adviseren. Het apparaat waarmee gewerkt wordt bij Dermavisie is echt krachtig!

ervaring4
Bericht van G. (13/10/2015)
Ervaring: Acne
Acne, een vervelende “irritatie” die zowel privé als zakelijk invloed had op mijn kwaliteit van leven. Vele methodes en behandelingen uitgeprobeerd, uiteindelijk mocht het niet baten. Tot dat ik naar Dermavisie professionele huidspecialiste ging die mij passend advies gaf op mijn huidtype met een afgestemde behandeling. Een combinatie van MicroSkinPolish en Obagi Medical producten is voor mij de ultieme oplossing, een verademing! Meteen na de eerste behandelingen met de MicroSkinPolish zag ik resultaat. Eerst intensieve behandelingen op korte termijn, nu dient de MicroSkinPolish als onderhoud. In mijn ogen maken de Obagi Medical producten de behandeling af en kan ik deze dagelijks toepassen in mijn routine. Weer een gladde huid, zonder irritaties, wondjes en mijn grote angst, littekens. Daarnaast kan ik mijn make-up nu ook natuurlijker aanbrengen. Dermavisie heeft een professionele benadering.

 

ervaring5
Bericht van M. (13/10/2015)
Ervaring: Permanente make-up 3D wenkbrauwen
Ik ben zeer tevreden over de behandeling het resultaat is erg mooi geworden. Melanie is ook zeer secuur en kundig, zeker een aanrader. Bij deze nogmaals Melanie bedankt voor het perfecte resultaat.

ervaring6
Bericht van T. (12/09/2014)
Ervaring: Microskinpolish
Foto direct na de laatste behandeling van de FullFace Treatment(3 keer microskinpolish) bij Sanavisie. Huidversteviging, Roodheid trekt binnen enkele uren weg. Behandeld door Melanie.

 

ervaring7
Bericht van C. (16/09/2014)
Ervaring: Permanente make-up
Heb lang nagedacht over het zetten van de permanente make-up, maar ben heel blij met het resultaat. Kan het dus ook iedereen aanbevelen. De foto’s van voor en na de behandeling mogen van mij dus zeker geplaatst worden. Melanie bedankt voor je goede advies en prima behandelingen. Foto: 2 weken na permanente make up behandeling van wenkbrauwen en eyeliner, direct na een Obagi huidbehandeling en oxygenetix

ervaring8
Bericht van anoniem (02/06/2014)
Ervaring: Medische camouflage therapie
Behandeling camouflage therapie bij vitiligo. Ik ben tevreden over de camouflageproducten. De foto’s mogen gerust geplaatst worden.

 

ervaring9
Bericht van anoniem (30/01/2014)
Ervaring: Fruitzuur
Foto voor en na behandeling, na 1 fruitzuurpeeling(chemische peeling). Huidstructuur verbetering, kleur verbetering en minder ontstekingen. Zonder make up (m.u.v. lipstick)

ervaring10
Bericht van anoniem (20/01/2014)
Ervaring: Littekentherapie. Verkleving, bestralingshuid en borstablatio
Ik geef toestemming om mijn foto’s te plaatsen op de website. Voor en na foto: na littekentherapie voor mobilisatie van litteken en verbetering weefsel/huidconditie na bestraling. De behandeling D.m.v. endermologie, manuele massage en medical taping.

 

ervaring11
Bericht van anoniem (05/07/2013)
Ervaring: Permantente make-up van wenkbrauwen
Sinds enkele jaren kon ik geen gewone make-up meer verdragen rondom mijn ogen. Ik was dan ook huiverig wat betreft permanente make-up. Melanie heeft me hier enorm goed bij begeleid. Stap voor stap en heel zorgvuldig ging ze te werk. Fantastisch, zie het resultaat: een lijntje boven en onder het oog en de wenkbrauwen ‘natural look’. Daarbij denkt Melanie ook erg goed met je mee naar wat het beste bij je past qua kleur, vorm etc. Zeer professioneel!

ervaring12
Bericht van G. (10/07/2012)
Ervaring: Coagulatie pigmentvlekken
Ik had veel pigmentvlekjes en vaatjes in mijn gezicht. Ik stoorde me hier al langere tijd aan. Melanie heeft ze heel mooi verwijderd. Je ziet er ook geen littekentjes of degelijke van. Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken, je wordt goed ingelicht over de behandeling en er wordt hygiënisch gewerkt. Nou het resultaat mag ook gezien worden.

 

ervaring13
Bericht van mw. C. van der H. (24/04/2012)
Ervaring: Coagulatie buik voor en na
Ondanks mijn grote angst voor naalden ben ik de coalguatie-behandeling tegen bloedblaasjes ondergaan. Daar heb ik geen spijt van. In tegendeel, het was niet pijnlijk en het resultaat mag gezien worden. Bedankt voor de goede zorgen, Melanie.


Bericht van Mw D. (21/06/2012)
Ervaring: Medische Camouflage Striae
Ik heb een medische camouflage behandeling ondergaan om de straie op de buitenkant en binnenkant van mijn bovenbenen te camoufleren. De foto’s voor en na de behandeling mogen geplaatst worden.


Bericht van Anoniem. (04/02/2013)
Ervaring: Permanente make up hairstroke 3D
Er hebben twee behandeling plaatsgevonden, de wenkbrauwen zien er direct na de behandeling al erg mooi uit. De kleur wordt ook goed aangepast op je eigen kleur haren en je wensen. Ik kan iedereen Melanie aanbevelen want zij of hij is dan in “gouden handen”.


Bericht van A. (13/04/2015)
Ervaring: Eyeliner
Door een hele gevoelige huid heb ik ervoor gekozen om permanente make up aan te laten brengen. De eyeliners vind ik erg handig en mooi & voor de wenkbrauwen heb ik gekozen omdat ik een litteken in mijn wenkbrauw heb en er dus een ‘gat’ zichtbaar was. Dit is nu mooi opgevuld. Melanie neemt de tijd en geeft je perfect advies. Ze kijkt naar wat er bij je past en pas als zij én jij tevreden zijn, is het goed. Als je er aan denkt om permanente make up te laten zetten, zou ik zeggen; door Melanie laten doen!


Bericht van M. (01/10/2015)
Ervaring: Coaguleren Pigmentvlekjes
De behandeling bestaat uit het coaguleren (wegbranden) van pigmentvlekjes. De foto laat de huid voor behandeling en het resultaat na 1 behandeling zien. Er heeft na behandeling ongeveer een week klein korstje gezeten


Bericht van M. (02/02/2016)
Ervaring: Laseren gezichtsbeharing
Al 20 jaar lang had ik last van extreme haargroei op mijn kin. Elke dag was ik minstens 20 minuten bezig met epileren. In augustus 2014 heb ik uiteindelijk alle moed bij elkaar geraapt en ben op zoek gegaan naar een mogelijkheid deze haargroei voorgoed te laten verwijderen. Ik ben toen naar Dermavisie geweest voor een eerste gesprek met Melanie Kol voor laserontharing. Daarna ben ik begonnen met de behandeling. Elke 6 weken werden met de diodelaser alle haartjes verwijderd. In januari 2016 ben ik voor het laatst geweest (met een zomerstop). Het resultaat is fantastisch. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap gezet heb. Ik kan het iedereen aanraden. En wacht er vooral niet langer mee.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl