Ongewenste Tattoo

Wat is een tattoo?

Bij het zetten van een tatoeage wordt er, door middel van naalden, een kleurstof aangebracht in de lederhuid. De pigmentdeeltjes die hiermee in de huid terecht komen, zijn te groot om door het lichaam te worden opgeruimd en afgevoerd. Omdat deze pigmentdeeltjes voor je lichaam onbekend zijn, moet het lichaam op een andere manier regelen dat het niet door deze stoffen beschadigd wordt. Er komt daarom een beschermingsreactie op gang: de pigmentdeeltjes worden door de huid ingekapseld. Dit zorgt voor een soort beschermend laagje om het pigment heen, waardoor het geen schade aan kan richten. Op deze manier blijft het pigment ‘permanent’ op zijn plek zitten. 

Wat zijn de behandelmogelijkheden bij een ongewenste tattoo?

Heeft u spijt van een tatoeage, past deze gewoonweg niet meer bij u of is een tatoeage ongewenst binnen uw werkveld? Dan kunt u bij ons terecht voor het veilig verwijderen van de tatoeage. Het is daarnaast ook mogelijk om de tatoeage te vervagen voor een cover-up. Dit kan door middel van:

Meer informatie?

Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u graag een persoonlijk advies tijdens een vrijblijvend consult. Voor een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Oosterweg 81, 6602 HC Wijchen

(8 invoeren in navigatie)

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl