Meet & Treat

Wil jij een stralende huid? Stoor jij je aan bepaalde plekjes, vlekjes, grove poriën
en/of rimpeltjes van je huid, maar twijfel je of er wat aan gedaan kan worden? Of wil
je jouw huid eens een flinke boost geven, maar heb je geen idee welke behandeling bij
je past? Dat vinden wij logisch en daarom start je bij Dermavisie de eerste keer met
de Meet & Treat!

“Meet & Treat” oftewel, we maken kennis en je krijgt direct je eerste boost behandeling!

We starten met een kort gesprekje waarin we het volgende bespreken; je wensen, voorgeschiedenis en eventuele huidklachten, ook is er ruimte voor het stellen van al je vragen.

Daarna krijg je een korte huidcheck en weet jij precies hoe het met jouw huidconditie gesteld staat! Samen worden de uitkomsten besproken en zal je tips en adviezen ontvangen om jou die stralende huid te geven en eventuele klachten verder aan te pakken!

Na de Huidcheck krijg je een MicroSkinPolish behandeling, welke bestaat uit microdermabrasie, coldlaser en polijsten. Hiermee stimuleren we de celvernieuwing van de huid. Deze 45 minuten durende behandeling is al jaren de meest favoriete behandeling onder de Dermavisie cliënten. Het verstevigt de huid en zorgt voor een mooie en gladde huidstructuur. Het is voor alle huidtype geschikt. De huid ziet er na de behandeling direct stralend uit!

Ervaringen

Over ons

Dermavisie Huidkliniek is specialist op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en het behandelen van huidproblemen. Door middel van onze passie en (up-to-date) kennis, streven wij ernaar om iedere cliënt letterlijk ‘lekkerder in hun vel te laten zitten’. We nemen graag de tijd voor je en luisteren goed naar jouw wensen en vragen. Om je daarnaast zo effectief en veilig mogelijk te kunnen helpen, streven wij continu naar optimale kwaliteit van onze behandelingen en service. Ook kun je bij ons altijd rekenen op een warm ontvangst, een persoonlijke benadering en een behandelplan op maat. Ons doel is namelijk dat jij de kliniek weer met een glimlach verlaat!

Wanneer mogen wij jou verwelkomen? En geef jij jouw huid die eerste Boost?

Praktisch

Voor de Meet & Treat behandeling ben je van harte welkom in onze kliniek in Wijchen. De praktijk is goed bereikbaar en parkeren is gratis.

Na jouw inschrijving via het formulier onderaan deze pagina, nemen we contact met je op om een afspraak in te plannen. De Meet & Treat duurt ongeveer 75 minuten. Aan het einde van de Meet & Treat kijken we of we verder nog iets voor je kunnen betekenen en of vervolgafspraken gewenst zijn, of dat deze afspraak voldoende was.

Meet & Treat (75 min)

€79,-

Wil je je huid graag verbeteren, maar weet je niet precies hoe? Dan is Meet & Treat is de perfecte manier om ons te leren kennen en kennis te maken met de Nr. 1 producten van ZO Skin Health en onze meest uitgevoerde behandeling!

Tijdens jouw Meet & Treat afspraak:

  • Starten we met een uitgebreide huidcheck, waarbij we je huid analyseren op stevigheid, verkleuringen, textuur, huidziekte (onzuiverheden, roodheid, pigmentvlekken etc.), hydratatie en gevoeligheid.
  • Geven we je de huid een mooie boost door middel van een MicroSkinPolish behandeling, welke bestaat uit microdermabrasie, coldlaser en polijsten. Hiermee stimuleren we de celvernieuwing van de huid.    
  • Laten we je de therapeutische producten ervaren van ZO Skin Health.

Het doel van onze Meet & Treat?

Dat jij weet wat je van ons mag verwachten en dat je met een persoonlijk huidadvies, een fijne ervaring en een glimlach onze kliniek weer verlaat!

We kijken er naar uit jou te ontmoeten!

Veelgestelde vragen over deze Meet & Treat

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl