Licht-Lasertherapie Definitieve Ontharing

ontharen Nijmegen

Definitief ontharen Nijmegen?

Dermavisie is een kliniek waar u terecht kan voor definitief ontharen Nijmegen. Wilt u zich in de zomer niet meer druk hoeven maken over stoppeltjes, heeft u altijd last van ingegroeide haartjes of moet u dagelijks scheren? Door behandeling met onze M22 of Harmony Lite systemen behoort scheren tot het verleden!

Ongewenste beharing komt voor in zowel het gelaat als op het lichaam en kan in verscheidene gradaties aanwezig zijn. Er kan sprake zijn van overbeharing of van een normale, natuurlijke haargroei dat als cosmetisch storend wordt ervaren. Vormen van overbeharing zijn bijvoorbeeld: hypertrichose en hirsutisme. Bij hypertrichose is er sprake van bovengemiddelde haargroei op locaties waar normaalgesproken al lichte beharing aanwezig is. Hypertrichose kan plaatselijk zijn of in de vorm van een moedervlek, maar kan ook over het gehele lichaam voorkomen. Bij hirsutisme is er sprake van dikke, donkere en stugge beharing bij vrouwen volgens een mannelijk patroon.

Door behandeling met onze ontharingssystemen behoort scheren tot het verleden! Voor deze behandeling is het van belang om te weten dat haren verschillende groeifases doorlopen. Alleen in de groeifase reageren de haren optimaal op de behandeling. De haarwortel met pigment bevindt zich op dat moment diep in het haarzakje. Het ontharingsapparaat richt zich specifiek op het pigment in de haren. Als gevolg hiervan warmt het pigment zich op. Deze warmte wordt via het haartje naar het haarzakje geleidt.  Doordat er in één keer erg veel warmte ontstaat in het haarzakje, wordt het haarzakje vernietigd. Gezien niet alle haartjes zich tegelijkertijd in dezelfde fase bevinden, zijn er meerdere behandelingen nodig.

Zowel voor als na de behandeling raden wij het u af om te gaan zonnen of zelfbruiner te gebruiken. Probeer dit zowel 6 weken voor als 6 weken na de behandeling te vermijden. Voorafgaand aan de behandeling plannen wij eerst een gesprek voor u in met onze huidtherapeut. Deze kan uw vragen beantwoorden en u alle benodigde informatie geven over de behandeling. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van onze behandeling.

Hoe werkt ontharen Nijmegen?

Tijdens het ontharen Nijmegen krijgt u van ons een brilletje zodat uw ogen afgedekt zijn. We brengen een laagje gel aan op uw huid voor een goede lichtgeleiding. U voelt tijdens de puls een prikje en u kan een verbrande geur ruiken. Na de behandeling heeft u geen last meer van de huid en kunt u al uw bezigheden voortzetten.

Binnen twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit. De haartjes die succesvol verwijderd zijn zullen niet meer terugkomen. Gemiddeld zijn er zo een 6 tot 8 behandelingen nodig voordat het optimale resultaat bereikt is. Toch zie je ook na de eerste behandeling al vaak een duidelijk verschil. Wilt u graag persoonlijk advies? Wij nodigen u dan uit voor een vrijblijvend consult.


Vergoeding Zorgverzekeraar

De behandeling van beharing in het gelaat wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar uit uw aanvullende pakket. Voor de hoogte van uw vergoeding neemt u even contact op met uw zorgverzekeraar of check uw polis.

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl