Full Face Make-over

Full Face Make-over bij Dermavisie

Wat is het?

De Full Face Make-over van Dermavisie is een compleet behandel pakket, bestaande uit een optimale combinatie van onze meest populaire en effectieve behandelingen en producten. 

Waar bestaat de Full Face Make-over uit?
MicroSkinPolish of microneedling 

Met deze behandelingen focussen we ons op het verbeteren van de huidstructuur, het verminderen van lijntjes en het verstevigen van de huid. Last van onzuiverheden, huidverkleuringen of littekens in het gelaat? Ook dit zal zeker verbeteren. Last but not least: de huid krijgt een gezonde en stralende gloed! 

Coagulatie  

Bijna iedereen heeft wel wat huidoneffenheden in het gelaat. Deze behandeling mag dan ook absoluut niet ontbreken bij de Full Face Make-over. Tijdens deze behandeling verwijderen we namelijk zoveel mogelijk bultjes en plekjes om een egalere huid te creëren. 

IPL / Lichttherapie 

Verwijde vaatjes (couperose) komen veel voor in het gelaat, evenals pigmentvlekjes. Beide geven de huid vaak een onrustige uitstraling. Behandeling hiervan draagt dan ook sterk bij aan het egaliseren van de huid en het vergroten van het zelfvertrouwen. We horen vaak van onze cliënten dat zij lang hebben gewacht met het ondergaan van deze behandelingen, maar dat zij het achteraf gezien liever veel eerder hadden willen laten doen. Om jullie een handje te helpen, hebben wij daarom twee IPL behandelingen toegevoegd aan de Full Face Make-over.

ZO Skin Health Anti-Aging productenpakket

Met dit productenpakket zorgen we voor de verbetering van de huidconditie. Bovendien zorgen deze producten voor het versterken en onderhouden van het effect van de huidverbeterende behandelingen. Het pakket bestaat uit vijf producten: Exfoliating Cleanser, Exfoliating Polish, Complexion Renewal Pads, Growth Factor Serum en Daily Power Defense. De producten zijn te vinden in onze webshop

High Level Retinol Crème 

Deze crème is een echte alleskunner en mag daarom ook zeker niet ontbreken bij de Full Face Make-over. Het bevat een hoog percentage retinol (vitamine A) en zorgt hiermee o.a. voor stimuleren van de collageenproductie. Dit uit zich in het verminderen – en het tegengaan – van rimpels en het verstevigen van de huid. Daarnaast zorgt het bijvoorbeeld ook voor het verbeteren van de huidstructuur, het egaliseren van de huidteint en het verminderen van acne-(littekens). Ook dit product versterkt en onderhoud het effect van de behandelingen.  

 

Is de Full Face Make-over wat voor mij?

De Full Face Make-over is perfect voor jou wanneer:

  • Je last hebt van verschillende huidoneffenheden
  • Je jouw algehele huidbeeld wilt verbeteren
  • Je streeft naar een jongere uitstraling (geschikt voor elke mate van huidveroudering)
  • Wanneer je huidveroudering zoveel mogelijk wilt tegengaan
Kosten: € 995,- (voor het complete pakket) i.p.v. € 1250,-

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over de Full Face Make-over? Neem dan contact met ons op.  

Algemeen tel:

024 – 84 82 028

Openingstijden

Op afspraak

E-mail

info@dermavisie.nl